Rüyada yüzünün okşandığını görmek

Rüyada yüzünün okşandığını görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün okşandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada yüzünün okşandığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu yüzerken görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun yüzünü görmek zenginlik sahibi olunacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okutulduğunu görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun çalıştığını görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kuran okumak isteyip okuyamamak başarıya giden yollarının açılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments