Rüyada yüzünün olmadığını görmek

Rüyada yüzünün olmadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, onu doyasıya yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün olmadığını gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzünün olmadığını görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada işinin olmadığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, günahtan temizlenmeye delalet eder.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada paranın olmadığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments