Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalettir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzümde sivilce görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek insanlar tarafından tanınacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek yokluk içine düşeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments