Rüyada zam görmek

Rüyada zam görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zam gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Rüyada patrondan zam almak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada patrondan zam istemek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Rüyada maaş zammı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zam almak dönülmez yollara gireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada az zam almak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zam yapıldığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zam istemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments