Rüyada maaş zammı görmek

Rüyada maaş zammı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, gelirinin artacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaş zammı gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada maaş zammı görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zam almak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulur.

Rüyada zam görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan zam istemek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada zam yapıldığını görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments