Rüyada zar atmak

Rüyada zar atmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Rüyada zar atmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Rüyada zar atmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Rüyada zar tutmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zar oynamak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Rüyada tavla zarı toplamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarının olmadığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments