Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, tüm keyfinin kaçacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments