Rüyada zehir dökmek

Rüyada zehir dökmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kucaklaşacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Rüyada zehir dökmek gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada zehir dökmek maddi sorumluluklarının artacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalettir.

Rüyada tüpten zehirlenmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli solucan görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada zehir emmek kariyer sahibi olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli karınca görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli elma görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada zehirli süt görmek hikmet sahibi olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments