Rüyada zeytin tabağı görmek

Rüyada zeytin tabağı görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kafasına göre birini bulacağına, ümitlerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin tabağı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada tabakta zeytin görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada zeytin tabağı görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tabak zeytin görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak düşürmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta tabak görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta karpuz görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada aynı tabaktan yemek yemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments