Rüyada zincir bulmak

Rüyada zincir bulmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rahat bir hayata adım atacağına, işinden ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada zincir bulmak gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada zincir bulmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Rüyada altın zincir bulmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş zincir bulmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada altın zincir kolye bulmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna altın zincir takmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada zincir kolye görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments