Rüyada zindana girmek

Rüyada zindana girmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gözden düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zindana girmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada zindana girmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada zindandan kurtulmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada zindanda olduğunu görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zindandan çıkmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına inanılır.

Rüyada zindana kapatılmak yüksek moralli olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada zindan görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zindanda olmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zindana atılmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments