Rüyada balıklara basmak

Rüyada balıklara basmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara basmak gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada balığın üstüne basmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada balığa basmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Rüyada balıklara basmak güç alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Rüyada taşa basmak kişinin şifa bulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine inanılır.

Rüyada kağıda mühür basmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada yolu su basmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küle basmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak büyük başarı kazanacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments