Rüyada balkondan balkona atlamak

Rüyada balkondan balkona atlamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan balkona atlamak gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek ilim irfan öğreneceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek sevdiklerini de koruyacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan atladığını görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, süzüleceğine işaret eder.

Rüyada balkondan balkona atlamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyada annem balkon demirine çıkıyor çok korkuyorum sonra demirlerin arkasına geçip aşağı atlıyor sonra bakıyorum aşağı atlamamış aşağı balkondan balkona atlayarak aşağı iniyor