Rüyada balkondan kaçmak

Rüyada balkondan kaçmak büyük bir yenilgi alacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, yenileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan kaçmak gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada balkondan kaçmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini balkonda görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda ateş yakmak geçici olarak rahatsızlanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada balkondan atladığını görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Rüyada balkonda bayrak görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda fare görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments