Rüyada barajın taştığını görmek

Rüyada barajın taştığını görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hoşgörülü biri olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada barajın taştığını gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada taşan baraj görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada barajın taştığını görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj inşaatı görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık baraj görmek yönetici makamına geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraja düştüğünü görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada barajda boğulmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, ruhunun dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada barajda olmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işarettir.

Rüyada sınav barajını geçmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments