Rüyada bardakla su görmek

Rüyada bardakla su görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, güzel bir döneme girileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bardakla su gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Rüyada bi bardak su içmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada bardakla su görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi su bardağı görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek büyük miktarda para kazanılacağına, memur ise terfi edeceğine yorulur.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada iki bardak su görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada su bardağı kırmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa su koymak ticarette ilerleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments