Rüyada baş parmak öpmek

Rüyada baş parmak öpmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, resmi bir göreve getirileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, o masumların bedduasını alacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada baş parmak öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada baş parmak öpmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada birinin baş parmağını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına tabir olunur.

Rüyada sol baş parmak zorlukların yaşanacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments