Rüyada başbakanın elini tutmak

Rüyada başbakanın elini tutmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada başbakanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakanın elini tutmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada başbakan eli tutmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın elini öpmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın elini görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments