Rüyada başı kel görmek

Rüyada başı kel görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kel gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada başı kel görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada başı kel olmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret eder.

Rüyada başının kel olduğunu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eşinin başını kel görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada başın kel olduğunu görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye işarettir.

Rüyada bir kişiyi kel görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini kel görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin kel olduğunu görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments