Rüyada başına takke takmak

Rüyada başına takke takmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kolaylık elde edeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına inanılır.

Rüyada başına takke takmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada başına takke takmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Rüyada başında takke görmek sorunların çözüm bulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil takke takmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada namaz takkesi takmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz takke takmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantel takke görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada takke giydiğini görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada takke takan birini görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments