Rüyada basını acmak

Rüyada basını acmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kazançlı çıkacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada basını acmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Rüyada basını acmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada basını oksamak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basından kan akmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada basında sirke görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada basını kapamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada basında yara görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada basının kanadıgını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada basından vurulmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments