Rüyada başka bir erkekle sarılmak

Rüyada başka bir erkekle sarılmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada başka bir erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada başka bir erkekle sarılmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada başka bir erkeğe sarılmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada başka birine sarılmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Rüyada başka bir erkekle öpüştüğünü görmek hakkını alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments