Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek işinin başına geçeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, dertlerin başlayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir ilde olduğunu gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Rüyada başka bir ilde olmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka ilde olmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına inanılır.

Rüyada ilmek kaçırmak kötü günler yaşayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilmek atmak istediği noktalara ulaşacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ilmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, ona kavuşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments