Rüyada başka bir kadının memesini görmek

Rüyada başka bir kadının memesini görmek bunun için sabırsızlanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadının memesini gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada başka kadının memesini görmek imkanlarının artacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadının memesini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin memesini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını memesinden öpmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini emmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın memesi görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments