Rüyada baska birini görmek

Rüyada baska birini görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerinizin bozulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine tabir olunur.

Rüyada baska birini gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada eşini baska kadınla görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada evi su basmış görmek fakirlik yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada basini kapali görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baskasina su vermek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baskasina makyaj yapmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bas gitar çalmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baska birini hasta görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baska birinin evini görmek helal rızka sahip olunacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments