Rüyada baskasina makyaj yapmak

Rüyada baskasina makyaj yapmak tüm düzenin alt üst olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada baskasina makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada baskasina makyaj yapmak bunu şeref sayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin makyajı yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine makyaj yapmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada makyaj yapmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada yüze makyaj yapmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments