Rüyada başka birinin adet olduğunu görmek

Rüyada başka birinin adet olduğunu görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zenginlik içinde olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada başka birinin adet olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, prestij kazanılacağına alamet eder.

Rüyada adet kanını temizlemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada adeti gelmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çok adet kanı görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kendi adet kanı görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki adet yılan görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada adet olduğunu hissetmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments