Rüyada baska biriyle sevgili olmak

Rüyada baska biriyle sevgili olmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada baska biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada baska biriyle sevgili olmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalet eder.

Rüyada baska bir erkekle birlikte olmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada basörtü örtmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah basörtü görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada bas gitar görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baskasini hamile ve dogum görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments