Rüyada başka devlete gitmek

Rüyada başka devlete gitmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka devlete gitmek gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Rüyada başka devlete gitmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada devlet dairesine gitmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına yorulur.

Rüyada dış devlete gitmek hayırlı terfiler alınacağına, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı devlete gitmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada başka bir memlekete gitmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulur.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek yarasını saracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments