Rüyada başka hamile kadın görmek

Rüyada başka hamile kadın görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iyi konumlara geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada başka hamile kadın gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadını hamile görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına inanılır.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kötü gidişe dur denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka hamile kadın görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, arabuluculuk yapılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments