Rüyada başka kadın görmek

Rüyada başka kadın görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka kadın gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Rüyada babasını başka kadınla görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada başka hamile kadın görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada başka kadınla yatmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini başka bir kadınla görmek sebep olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada başka kadınla birlikte olmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka kadının memesini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın yanında başka kadın görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments