Rüyada başka yüz görmek

Rüyada başka yüz görmek hayırlı kararlar verileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eline büyük paralar geçeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada başka yüz gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başka birinin yüzünü görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini başka yüzle görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada başka birini yüzerken görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yüz görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birini başka yüzle görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek verimin ve bereketin geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments