Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, geçimin kolaylaşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek mal ve mülk sahibi olmaya, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments