Rüyada başkasına silah vermek

Rüyada başkasına silah vermek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına alamet eder.

Rüyada başkasına silah vermek gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada hamileyken silahla vurulmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada savaş ve silah görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla boynundan vurulmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet eder.

Rüyada silah tutmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada silah atılmasını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline silah almak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments