Rüyada başkasını kaşımak

Rüyada başkasını kaşımak çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada başkasını kaşımak gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada avuç içi kaşımak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada kendini kaşımak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada burnunu kaşımak hazırdan yemek zorunda kalacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada sırt kaşımak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kafasını kaşımak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak anne ve baba duası alınacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada göz kaşımak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments