Rüyada burnunu kaşımak

Rüyada burnunu kaşımak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, zenginlik kazanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu kaşımak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Rüyada burnunu kaşımak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ayak kaşımak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini kaşımak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kafa kaşımak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kaşımak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kaşımak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırt kaşımak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada sırt kaşımak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments