Rüyada başkasını kilolu görmek

Rüyada başkasını kilolu görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sonra kendi işini kuracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işarettir.

Rüyada başkasını kilolu gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada kilosunu tartmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada olduğundan kilolu olmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok kilolu bebek görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kilo almış birini görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kilo alan birini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın kilodunu görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kilolu adam görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments