Rüyada kilolu adam görmek

Rüyada kilolu adam görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kilolu adam gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada kilolu adam görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek sözünde duracağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada kilo almak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kilolu kadın görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini çok kilolu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalettir.

Rüyada kilosunu görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerini düzene sokacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, işlerinde verimin artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments