Rüyada başkasını sigara içerken görmek

Rüyada başkasını sigara içerken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada başkasını sigara içerken gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada babasını sigara içerken görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içilmiş sigara görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini söylemek işlerinin çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments