Rüyada başkasının başını örtmek

Rüyada başkasının başını örtmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, tatsız haberlerin alınacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, tüm dileklerin tutacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının başını örtmek gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada başına şal örtmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet eder.

Rüyada başını eşarpla örtmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını tülbentle örtmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş örtmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı örtmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek hasta ve zor geçireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, başarısızlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada başa şal örtmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments