Rüyada başkasının boşandığını duymak

Rüyada başkasının boşandığını duymak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boşandığını duymak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada başkasının boşandığını duymak mevki kaybına uğrayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin boşandığını duymak hastalıkların uzak duracağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek insanlarla arasının iyi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan boşandığını görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments