Rüyada başkasının burnunu görmek

Rüyada başkasının burnunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının burnunu gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada burnunu sıkmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda sivilce görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada burnun koptuğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada burka giymek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ayağının burkulduğunu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bubi tuzağı görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments