Rüyada başkasının burnunu silmek

Rüyada başkasının burnunu silmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, maddi gücünü yitireceğine, işlerin aksayacağına, edilen duaların tutacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının burnunu silmek gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada burnunu silmek kazancın ikiye katlanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu silmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada mendille burnunu silmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Rüyada burnunu sildiğini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, gelişim içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin burnunu silmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun burnunu silmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin burnunu silmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Öznur

Ben sevdiğim erkeğin burnu siliyordum salya sümük halde beyaz penceteyle ne anlama gelıyo