Rüyada başkasının göğsünü ellemek

Rüyada başkasının göğsünü ellemek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göğsüne ellemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın göğsü ellemek zevki sefa içinde yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada göğsünü ellemek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsünü ellemek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, insanlar tarafından tanınacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments