Rüyada başkasının parmağını kesmek

Rüyada başkasının parmağını kesmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, amacına ulaşabileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parmağı kesmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada jiletle parmak kesmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmağını kesmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Rüyada parmaklarını kesmek geçimin kolaylaşacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağı kesmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları kesmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments