Rüyada başkasının polis olduğunu görmek

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek sorunlar altında ezileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının polis olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Rüyada polisin elini tutmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada polisten görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada bir polise aşık olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada yanında polis görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, makam edineceğine işarettir.

Rüyada deniz polisi görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments