Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazancının epey düşeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sigara içerken yakalamak kısa sürecek bir işe gireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek hasretlerin biteceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments