Rüyada başkasının sigarasını yakmak

Rüyada başkasının sigarasını yakmak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kötü günler görüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada başkasının sigarasını yakmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara yakmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sigarayı tersinden yakmak sağlığın bozulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Rüyada sigarayı tersten yakmak keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sigarasını yakmak büyük bir borcun altına gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sigarayı ters yakmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kibritle sigara yakmak sorunların günden güne artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada birinin sigarasını yakmak kötü günleri geride bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments