Rüyada ağzı kurumak

Rüyada ağzı kurumak zarar edeceği bir döneme gireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hak yolunu bulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzı kurumak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Rüyada ağzı kurumak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kurumak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ağlamasını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından çiğ et çıkarmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını açtığını görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının ağlamasını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada fareyi ağzına almak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments