Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kazançlı işlere girileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite kazanmak bazı ortak işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işarettir.

Rüyada üniversitede kazanmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments